Miss Popularity Vote 2015
Doe mee aan de Gratis On-Line Miss Popularity 2015 Verkiezing. Naast de bijzondere eigenschappen behorende bij een Power Vrouw, geniet Miss Popularity 2015 grote bekendheid, legt een bijzondere humaniteit aan de dag en heeft het vermogen mensen met elkaar te verbinden. Miss Popularity 2015 zet zich in voor girlsfirst2_transparantGoede Doelen en helpt Daily Diva – Mission Magnificent, deze Goede Doelen te verwezenlijken. De opbrengst van het Charity Event 2015 – International Vrouwen Dag, 8 maart 2015, zal worden gedoneerd aan Plan Nederland – Girls First.
..
Wie kunnen aan deze Voting en Ticket verkoop deelnemen?
Alle Kandidaten van de Miss Power Woman Netherlands 2015 en Alle Power Women van de On-Line Auditie Group of Power Women 2015. Tevens kunnen Alle Kandidaten mee doen, die bij Daily Diva of elders, ooit aan een Miss Verkiezing hebben deelgenomen. Voor deelname zijn leefdtijd en confectie maten niet belangrijk.  
.
Waaruit bestaat de Verkiezing Miss Popularity 2015?
Deze verkiezing bestaat uit 2 delen te weten:

  • Voting On-line, door middel van Like & Share van een gecombineerde foto van jouw en onderstaande linker Afbeelding. Plaats je foto aan de rechterzijde van de afbeelding op je Facebook. Óf stuur ons jouw foto, dan plaatsen wij die in de linker Afbeelding. Vermeldt dat je Finalist bent en deelneemt aan de Miss Power Woman Netherlands verkiezing of als Power Woman behoort tot de Group of Power Women 2015. Plaats in jouw foto met bericht, die mensen kunnen liken en delen, een TAG naar [Facebook Arlette Hermelijn] Advisor Daily Diva.
    .
  • Kopen en doorverkopen van Digitale Tickets voor belangstellenden óf Verkoop van  Fysieke Tickets aan belangstellenden voor het Charity Event t.b.v. het Goede Doel “Plan Nederland – Girls First”.
flyer_miss_popularity_20150308_front_vote flyer_miss_popularity_20150308_front_vote
Wie wordt uitgekozen tot Miss Popularity 2015?
Één van de kandidaten Miss Power Woman Netherlands 2015 of één van de Power Women behorende bij Group of Power Women 2015, die de meeste stemmen via Facebook Voting heeft gekregen en daarbij de meeste Tickets voor het Charity Event 2015 heeft verkocht t.b.v. het Goede Doel “Plan Nederland – Girls First”.
In verband met het Charity karakter, heeft de Ticket verkoop voorkeur en is doorslaggevend voor de uitslag. Miss Popularity 2015, mag meerdere Titels dragen.
 .
Wat wint Miss Popularity 2015?
Een geheel verzorgde Photoshoot met Visagie, Styling en veel meer aangeboden door sponsoren! Zij wordt opgenomen in al onze Media uitingen. Heeft zij als Finalist Miss Power Woman Netherlands 2015 deelgenomen, dan wordt zij als Runner-Up, toegelaten om samen met een Team, Nederland te vertegenwoordigen op de Miss Power Woman International 2015 Verkiezing op 29 november 2015.
 .
Bestel hier een aantal Fysieke Tickets voor doorverkoop i.v.m. het Goede Doel “Plan Nederland – Girls First”
 .
Aanmelden
Heb je belangstelling dan kan jij je aanmelden met gebruikmaking van dit aanmeldingsformulier / bestelformulier