Modellen / Danseressen / Talenters

Tijdens de Daily Diva Castings, Daily Diva Events of andere activiteiten, kunnen Modellen, Danseressen en Talenters zich voor deelname opgeven.
Deelname betekent dat je als Model, Danseres of Talenter eerst aan een Auditie deelneemt om te worden beoordeeld om als Member te worden opgenomen in het We Love Daily Diva Dream Team.

Bij de Daily  Diva Castings ligt het accent niet op Confectiematen en Lengte. In onze media uitingen kiezen wij vaak voor zwart / wit foto’s en afbeeldingen, ogen bedekt of zonder hoofd,  omdat wij geen onderscheid maken, maar kiezen voor neutraliteit. 

Bij de Daily Diva Castings staat centraal de Persoonlijkheid, Karakter, Uitstraling, Drijfveren, Sociaal Maatschappelijke Betrokkenheid.

IMG_0012Het We Love Daily Diva Dream Team en haar Members, kunnen verschillende opdrachten krijgen om uit te voeren. Deze opdrachten kunnen zowel een commercieel of liefdadigheidskarakter hebben.
Ontvangen opdrachten van welke aard dan ook worden vooraf besproken en afgestemd met het We Love Daily Diva Dream Team.

Daily Diva en het We Love Daily Diva Dream Team staan garant voor de kwaliteit en team geest van haar Members.

Naast het uitvoeren van binnen gekomen opdrachten, organiseert Stichting Daily Diva, ter bevordering van de kwaliteit en het realiseren van de Dromen van haar Members, diverse Educatieve en Empowering Projecten.

Om je aan te melden voor één van de desbetreffende activiteiten kan je gebruikmaken van onderstaand digitaal aanmeldingsformulier.

Of als je Talent hebt op bijvoorbeeld het gebied, van zang, dans, acrobatiek, modellenwerk, mode ontwerpen of  stand-up comedy en je wilt graag meedoen aan één van onze activiteiten zoals Events.
Meldt je dan aan bij Daily Diva – Mission Magnificent met onderstaand digitaal aanmeldingsformulier.

Aanmelding als Model, Danser(es), Ontwerpers e.a. t.b.v. Events

Samenvatting Casting – Finale – Magnificent Event

Keuze Regio bij inschrijving.
Twijfel je onder welke  Regio jij praktijkvoering hebt?
Klik dan op Regio Noord – Midden – Zuid

Reveals the Diamonds