Trainingen en Workshops

Daily Diva houdt zich met haar campagne We Love Daily Diva, bezig met het Empoweren van vrouwen wereldwijd, die zowel hun innerlijke als hun uiterlijke schoonheid in balans willen brengen en bewuster willen omgaan met al de vraagstukken van het leven.
In het We Love Daily Diva Dreamteam, hebben o.a. coaches, modellen, danseressen, visagisten, stylisten en bloggers zitting, die zich inzetten in het bijzonder voor Goede Doelen. Denk hierbij aan Because I am a Girl, Pink Ribbon en Plan Nederland – Girls First. Regelmatig zijn wij op zoek naar Power Vrouwen, om het DREAMTEAM te versterken en andere vrouwen te ondersteunen, die hun doelen en dromen willen realiseren.
Wij gaan met het DREAMTEAM naar verschillende steden, feesten, events en evenementen. Tijdens deze tours bieden wij verschillende acties en shows aan, denk aan Makeovers, Fotoshoots, Beautytips, Beautytricks, Fashionshows en Ladies night.

Daily Diva, verzorgt een scala aan trainingen, workshops en opleidingen, om in het bijzonder Vrouwen te ondersteunen, te coachen om hun doelen te bereiken en succesvol te participeren op de arbeidsmarkt

Boost Your Personal Qualities And Talents – 3 daagse

Workshop Beauty and Balancing – 4 daagse

IMG_0044