laptop-tellefoon11_bewerkt-3

Algemeen                                                       Aanmeldingsformulier

.

Social Media Influencers – Bloggers – Vloggers
Nederland zit vol met talentvolle social media influencers, bloggers en vloggers, die je dagelijks updaten met nieuwe trends en inspiratie. Omdat we uit een klein team bestaan, kunnen we best wat hulp gebruiken met het schrijven van blogs. Heb je misschien een keer een idee en wat inspiratie om een stukje te schrijven over onze activiteiten voor onze site, op jouw blogpagina of Youtube kanaal? Wil jij ook meehelpen aan het succes van Stichting Daily Diva – Mission Magnificent? Lijkt het jou leuk om je kennis of ervaringen te delen en daarmee andere mensen te helpen op het gebied van inner & outer beauty, lifestyle, fashion, Miss verkiezingen & empowerment?
Zo ja, dan ben je van harte welkom!
.
Ook organiseren wij in samenwerking met Big Beauty Network, The Big Beauty Awards.
Gezamenlijk hebben wij als doel, extra publiciteit te bewerkstelligen voor het vakgebied van de Beauty Specialisten. Het imago te verbeteren, de professionaliteit en diversiteit te stimuleren en de mens achter het beroep te inspireren, te motiveren en te waarderen.
Hierbij worden de Beauty Specialisten met ruime ervaring in de categorieën Make-Up, Haren, Nagels, Wimpers en Beautysalons ingeschreven in het K.v.K. Genomineerd.
Allen wel of niet aangesloten bij het Daily Diva Beauty Team van Stichting Daily Diva – Mission Magnificent.
.
Heb je affiniteit met onze Missie en Visie, sluit je dan aan bij de Daily Diva – Mission Magnificent “Social Media Infuence – Blog – Vlog Community”