Casting Mister Personality Netherlands 2016

nieuwe_misterpersonality2016_new
 .

Algemeen            Aanmeldingsformulier             Wildcard

 .
Mister Personality, is een Heer met een innemende persoonlijkheid, die het juiste evenwicht tussen Innerlijke en Uiterlijke Schoonheid bezit.
Daarnaast beschikt Mister Personality over Bijzondere Kwaliteiten. Deze worden tot uiting gebracht in een bepaald Talent.
Het kan hierbij gaan om Talenten op velerlei gebied, zoals de categorieën: zang, dans, acrobatiek, modellenwerk, mode ontwerpen of  stand-up comedy. Mister Personality, is een uit de Casting en vervolgens uit de Finale gekozen winnaar, die  is beoordeeld op persoonlijkheid, uitstraling, talent, performance, presentatie en sociaal maatschappelijke betrokkenheid. Je laatste auditie, doe je op het Beauty Event – Big Beauty Awards 2016, waar zowel een deskundige Jury, als het publiek stemt.Op deze dag zullen er tevens Modellen Agencies aanwezig zijn. Een fijne gebeurtenis, waar je volop kan genieten met familie en vrienden.Daily Diva – Mission Magnificent, biedt een Podium voor alle mannen om zich op velerlei wijze te profileren en te helpen op weg naar een carrière in o.a. de modellenwereld, als mode-ontwerper, stand-up comedian, artiest  en als coach. Bijvoorbeeld uitgekozen te worden voor winkelopeningen, modeshows, videoclips, evenementen, tijdschriften, dagbladen en of als het gezicht van een bekend merk. Je visie en missie op grootschalige wijze met anderen te delen.
Meer vliegen in één Klap, door de Kans te worden uitgekozen tot Mister Personality Netherlands en te worden Ontdekt.Talent en Meervoudige IntelligentieDaily Diva hanteert de visie van Dr. Howard Gardner, grondlegger van Meervoudige Intelligentie, met als uitgangspunt dat iedereen talenten heeft die niet te vatten zijn in de simpele constatering dat hij ‘meer of minder intelligent’ is.

Member
Toegelaten deelnemers aan de Castings, worden automatisch Member van Mighty Men, een community van Daily Diva. Deelnemers aan de Casting Mister Personality hebben Gratis toegang tot het gehele Programma van het Beauty Event – Big Beauty Awards 2016 te Zoetermeer op zondag 27 november 2016 en korting op diverse activiteiten.

Voorwaarden

Je mag je aanmelden om deel te nemen aan de Casting als je minimaal 18 jaar bent.
Aanmelding en deelname is niet gebonden aan een maximale leeftijd, confectiematen en lengte.
Om deel te nemen aan de Castings, dien je het volgende te doen:

Plaats

De Castings worden op verschillende momenten in verschillende grote Steden gehouden. Op het aanmeldingsformulier kan jij je voorkeur opgeven. Indien niet anders vermeld in een aan jou gericht email, zal de Casting worden gehouden in Zoetermeer.
2B-HOME, Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712 PT Zoetermeer.
De komende Casting zal worden gehouden op Zondag 2 oktober 2016 om 14.00 uur op  het bovenvermelde adres in Zoetermeer. Informeer wanneer de volgende Castings zullen worden gehouden.

Wat Wint Mister Personality Netherlands 2016?

Een geheel verzorgde Photoshoot met Styling en veel meer aangeboden door sponsoren!
Hij wordt toegelaten om samen met een Team, waaronder de Runner-Up, Nederland te vertegenwoordigen op de Mister Personality International  Verkiezing, wanneer die mocht worden georganiseerd.

Bijdrage

Om activiteiten zoals de Casting Mister Personality Netherlands 2015 mogelijk te maken, is Stichting Daily Diva, afhankelijk van Sponsoring door bedrijven, particulieren en een bijdrage van Deelnemers.

  • Bijdrage Deelnemers  € 35,00, deelname Casting en toegang tot het Beauty Event 2016.

Deelnemers aan deze Casting, hebben Gratis toegang tot alle overige Activiteiten van het Beauty Event – Big Beauty Awards 2016 op 27 november 2016.

Inschrijving

Casting
Heb je belangstelling voor de Casting en voldoe je aan de voorwaarden, dan kan jij je inschrijven door het invullen van het Digitale Aanmeldingsformulier en het overmaken van € 35,00 Bijdrage  Deelnemer op ING Bank rekening  NL74 INGB 0006 0972 72  t.n.v. Stichting Daily Diva  te Zoetermeer, onder vermelding van ‘Casting Mister Personality Netherlands 2016´en je naam als deelnemer.

Na ontvangst van je Aanmeldingsformulier, ontvang je een bevestiging van Inschrijving en overige informatie.

Je kan de Deelname Bijdrage Mister Personality ook voldoen via Link2Tickets onder de keuze Beauty Event Pakketten / Arrangementen en ontvang meteen jouw Betaalbewijs.