Organisatie

Onze Missie en Visie in het kort
Stichting Daily Diva met haar missie, genaamd “MISSION MAGNIFICENT”, is een overkoepelende organisatie van de Communities WeLoveDailyDiva & WeLoveMightyMen, met als doel het Empoweren van Vrouwen, Mannen en Jongeren op het gebied van uiterlijke schoonheid, innerlijke schoonheid, talent ontwikkeling en persoonlijke groei.
Het stimuleren van een succesvolle carriëre en participatie, vanuit je passie. “Dromen Gewoon Doen!”.

Mission Magnificent zorgt voor een symbiose, waarin vrouwen, mannen en jongeren, elkaar kunnen ondersteunen met hun krachten en hun talenten tot wederzijds voordeel.

Daily Diva heeft met haar MISSION MAGNIFICENT, het uitgangspunt dat het welzijn van de mensheid, haar vrede, harmonie en veiligheid, een essentiële waarborg, als bouwsteen in de samenleving behoeft.

Met deze Missie willen wij met z’n allen een steentje bijdragen aan de essentie, waar het leven omdraait “Liefde en Broederschap” Dit begint bij het individu.

Aanvaarding van de onderlinge verbondenheid en wederzijdse afhankelijkheid van alle mensen. impliceert de basis van een wereldcultuur.

Daily Diva sluit geen groepen uit, maar is juist voorstander van diversiteit.

Stichting Daily Diva houdt zich bezig met Castings & Empowering! Haar werkwijze is gebaseerd op Wederzijdse Betrokkenheid en Respect, Waardering voor de Uniciteit en Onafhankelijkheid van Talentvolle Personen.

Belangstellenden, die aan onze Castings hebben deelgenomen, worden automatisch Member van onze Communities.

Onze Members voelen door hun empathisch vermogen, de verbondenheid en veiligheid binnen Daily Diva.

Stichting Daily Diva is een Podium van volledige Vrijheid aan Creatief Talent en Stimuleert haar Members, om zich verder te ontplooien!

Community WeLoveDailyDiva
WeLoveDailyDiva is een community van vrouwen met een gezamenlijk doel, interesse en of ideeën, die verbonden zijn, communiceren en of samen werken met elkaar, om samen meer te weten en te kunnen, dan ieder afzonderlijk.

Met de Community WeLoveDailyDiva, willen wij vrouwen krachtig in deze wereld laten staan. Samen met onze Beauty Coaches, Personal & Life Coaches gaan wij op zoek naar je sterke punten, zowel innerlijk als uiterlijk

“Wij vrouwen mogen er allemaal zijn”
Wij vrouwen willen krachtig en zelfverzekerd in het leven staan, waar we ook zijn. Als we nou thuis zijn, op het werk of in ons sociale leven, het maakt niet uit. Daily Diva wil het uiterste uit de vrouw halen.
Ben jij op zoek naar innerlijke en uiterlijke schoonheid?
Wil jij een zelfverzekerde, krachtige vrouw zijn, die weet wat ze wil?
Daily Diva gaat samen met jou, op zoek naar jouw innerlijke kracht, verborgen vermogens om jouw doelen te bereiken.

Community WeLoveMightyMen
WeLoveMightyMen is een Community voor het Empoweren van Mannen op het gebied van talentontwikkeling en persoonlijke groei.

De Community WeLoveMightyMen is onderdeel van de overkoepelende organisatie Stichting Daily Diva en haar Mission Magnificent,

Daily Diva organiseert ook activiteiten voor mannen, onder de naam WeLoveMightyMen.

Verkiezingen
Miss Power Woman
Miss Beyoncé Dancing Acts
Miss Popularity Netherlands
Miss Personality Netherlands
Mister Personaliy Netherlands
The Big Beauty Awards in samenwerking met Big Beauty Network

***** <> *****

Heb jij behoefte om je verder te ontwikkelen?
Dan bieden wij bijvoorbeeld naast CatwalkTraining de onderstaande activiteiten aan.
Trainingen / Workshops en BeautyCoaching / BeautyStyling

Naamloos-3