Casting Miss Power Woman Netherlands 2015

flyer_miss_personality_20141116_front_win_NEW2_alleenMaart


Algemeen                                                         
Aanmeldingsformulier 

Miss Power Woman is een Sterke Vrouw, die het juiste evenwicht tussen Innerlijke en Uiterlijke Schoonheid bezit. Miss Power Woman is een Vrouw met Zelfvertrouwen en Doorzettingsvermogen. Een Vrouw die in haar eigen kracht durft  te staan en er naar leeft. Een Vrouw die naar zichzelf luistert en veel uitdagingen aangaat. Een Vrouw die geen angst heeft om nieuwe dingen te overwinnen en om te zetten in uitdaging.

Met al haar positieve eigenschappen, vindt zij steeds manieren om haar grenzen te verleggen. Elke sterke vrouw mag meedoen aan de Miss Power Woman verkiezing.
Modellen, zangeressen, danseressen, actrices, ontwerpers en zakenvrouwen zijn bij uitstek geschikte kandidaten voor de Miss Power Woman verkiezing.

Miss Power Woman, is een uit de Casting en vervolgens uit de Finale gekozen winnares, die  is beoordeeld op persoonlijkheid, uitstraling, talent, performance, presentatie en sociaal maatschappelijke betrokkenheid. De verkiezing Miss Power Woman Netherlands 2015 heeft geen bikinironde, aangezien die niet noodzakelijk is. De Finale vindt plaats op Charity Event 2015, tijdens de Internationale Vrouwendag 8 maart 2015, waar zowel een deskundige Jury, als het publiek stemt. Op deze dag zullen er tevens Modellen Agencies aanwezig zijn. Een fijne gebeurtenis, waar je volop kan genieten met familie en vrienden.

Daily Diva – Mission Magnificent, biedt een Podium voor alle vrouwen om zich op velerlei wijze te profileren en te helpen op weg naar een carrière in de modellenwereld en als coach. Bijvoorbeeld uitgekozen te worden voor winkelopeningen, modeshows, videoclips, evenementen, tijdschriften, dagbladen en of als het gezicht van een bekend merk. Je visie en missie op grootschalige wijze met anderen te delen.
Meer vliegen in één Klap, door de Kans te worden uitgekozen tot Miss Power Woman Netherlands en te worden Ontdekt als Model.

Talent en Meervoudige Intelligentie

Daily Diva hanteert de visie van Dr. Howard Gardner, grondlegger van Meervoudige Intelligentie, met als uitgangspunt dat iedereen talenten heeft die niet te vatten zijn in de simpele constatering dat hij ‘meer of minder intelligent’ is.

Member

Toegelaten deelnemers aan de Daily Diva Castings, worden automatisch Member van Daily Diva en We Love Daily Diva. Deelnemers aan de Casting Miss Power Woman Netherlands hebben Gratis toegang tot het gehele Programma van het Charity Event 2015 te Amsterdam op zaterdag 8 maart 2015 en korting op diverse activiteiten.

Voorwaarden

Je mag je aanmelden om deel te nemen aan de Casting als je minimaal 18 jaar bent.
Aanmelding en deelname is niet gebonden aan een maximale leeftijd, confectiematen en lengte.
Om deel te nemen aan de Castings, dien je het volgende te doen:

Plaats en Datum Casting

De Castings worden op verschillende momenten in verschillende grote Steden gehouden. Op het aanmeldingsformulier kan jij je voorkeur opgeven. Indien niet anders vermeld in een aan jou gerichte email, zal de Casting worden gehouden in Amsterdam.
Informeer wanneer de volgende Castings zullen worden gehouden via info@welovedailydiva.com

Finalist

Ben je goed beoordeeld tijdens de Casting en geselecteerd voor de Finale Miss Power Woman Netherlands 2015, dan neem je als Finalist deel aan de Verkiezing Miss Power Woman tijdens het Charity Event 2015 – Internationale Vrouwendag 8 maart 2015.

Wat Wint Miss Power Woman Netherlands 2015?

Een geheel verzorgde Photoshoot met Visagie, Styling en veel meer aangeboden door sponsoren! Zij wordt toegelaten om samen met een Team, waaronder de Runner-Up, Nederland te vertegenwoordigen op de Miss Power Woman International 2015 Verkiezing op 29 november 2015.

On-Line Auditie Miss Popularity 2015 Vote.
Ben je toegelaten tot Casting / Finale Miss Power Woman Netherlands, dan mag je tevens deelnemen aan de Miss Popularity 2015 Vote.

Bijdrage

Om activiteiten zoals de Casting Miss Power Woman Netherlands 2015 mogelijk te maken, is Stichting Daily Diva, afhankelijk van Sponsoring door bedrijven, particulieren en een bijdrage van Deelnemers. Gelukkig hebben wij wederom een Sponsor bereid gevonden, waardoor wij de Bijdrage van Deelnemers voor het organiseren van de Castings, hebben kunnen vaststellen op:

  • Bijdrage Deelnemers  € 35,00, deelname Casting en toegang Charity Event 2015 – Internationale Vrouwendag 8 maart 2015.
  • Bijdrage Members € 25,00. deelname Casting en toegang Charity Event 2015 – Internationale Vrouwendag 8 maart 2015.

Deelnemers aan deze Casting, hebben Gratis toegang tot alle overige Activiteiten van het Charity Event 2015 – Internationale Vrouwendag 8 maart 2015.


Inschrijving

Casting
Heb je belangstelling voor de Casting en voldoe je aan de voorwaarden, dan kan jij je inschrijven door het invullen van het Digitale Aanmeldingsformulier en het overmaken van € 35,00 Bijdrage  Deelnemer of  € 25,00 Bijdrage Member op ING Bank rekening  NL74 INGB 0006 0972 72  t.n.v. Stichting Daily Diva  te Zoetermeer, onder vermelding van ‘Casting Miss Power Woman Netherlands 2015´en je naam als deelnemer.

Na ontvangst van je Aanmeldingsformulier, ontvang je een bevestiging van Inschrijving en overige informatie.


Deelname aan Miss Power Woman International 2015 

Wil je als Miss Power Woman Netherlands 2015 of als Runner Up 1 of Runner Up 2, deelnemen aan Miss Power Woman International 2015 Pageant op 29 november 2015., dan bereiden wij je voor op deze Verkiezing en dien je deel te nemen aan het Beauty & Wellness Pakket.
Je dient je hiervoor apart aan te melden, waarna jij of je eventuele Sponsor een faktuur ontvangt.

  • Bijdrage Beauty & Wellness Pakket  € 100,00

Het verplichte Beauty & Wellness Pakket, bestaat uit:

  • Catwalk training
  • Bootcamp
  • Visagie en Styling
  • PortfolioShoot / PhotoShoot

Na deelname aan deze activiteit, ontvang je het
Certificaat Beauty & Wellness Deel 1

Inschrijving

Beauty & Wellness Pakket
Je kunt dit Digitale aanmeldingsformulier gebruiken t.b.v. het Beauty & Wellness Pakket en door  het overmaken van € 100,00 Bijdrage op ING Bank rekening  NL74 INGB 0006 0972 72  t.n.v. Stichting Daily Diva  te Zoetermeer, onder vermelding van ‘Beauty & Wellness´en je naam als deelnemer. Heb je een sponsor, laat je naam en overige gegevens vermelden.

Na ontvangst van je Aanmeldingsformulier, ontvang je een bevestiging van Inschrijving en overige informatie.